fbpx
+36-30-139-28-20 hello@mobil-automoso.hu
Miért fontos télen az autómosás? – amit, ha rosszul csinálsz, csak ártasz vele!

Miért fontos télen az autómosás? – amit, ha rosszul csinálsz, csak ártasz vele!

Egyik évszakban sem csak esztétikai célú az autómosás, hanem a karosszéria védelmére is szolgál, ami a téli időszakban kiemelten fontos és szükséges! Az utakra szórt só, illetve a talajról felhordott sár állandó nedvességet vonz maga után és eközben, egyre több szennyeződés rakódik a karosszéria látható, – és ami a még nagyobb baj -, nem látható részeire is. Kívülről is sokszor megfigyelhető, hogy a vaskosan szennyeződéssel borított lemezek csak lassan száradnak meg, a kerékjáratok pedig télen szinte sosem száradnak ki, ráadásul nem csak a nedvesség, az útról felcsapódott só is jelentősen hozzájárul a korrózióhoz.

Az autót le kell mosni  mielőtt beállsz a garázsba, ugyanis a híg, sós, latyakos kosszal borított  autó a melegben, pláne zárt, párás légtérben, a hideghez mérten exponenciálisan gyorsabban korrodál.  Ha nincs garázs, akkor is vannak veszélyei a vízzel való mosásnak. -4 c fok  alatt már ugyancsak árthatsz vele a karosszériának. A jegesedés össze – vissza karcolja a fényzést , nem beszélve az ajtók és zárak befagyásáról.

mobil-autómosó-télen-

De akkor mi a megoldás?

Egyik módszer, hogy elmész egy mosóba leragasztod a kulcslyuk nyilásokat, szilikonozod a kédereket, a mosóban lecsapatod az út havát és gyorsan leállsz egy mélygarázsba. Bevásárlás alatt pont elég ideje lesz az autódnak kiszáradni. Másik módszer, hogy a Mobil Car Cleaning házhoz megy és biztonságosan, karcmentesen megoldja helyetted ezt a problémátcool

Miért jó ez neked?

  • Nem kell fagyoskodnod az autód mellett, nem leszel koszos, sáros, ráadásként a belső tisztítást is megoldjuk a helyszínen. (Működési terület Pest megye)
  • Időt nyersz vele, mert mindeközben intézheted a saját ügyeidet vagy csak pihensz a jó meleg lakásban és amikor újra útra kelsz a tiszta autó komfort érzete jóleső érzés lesz.
ÁRKALKULÁTOR - Itt kiszámíthatod mibe fájna

[nd_cost_calculator id=”1058″]

IDŐPONT FOGLALÁS - máris lefoglalhatod a neked tetsző időpontot és helyszínt

[contact-form-7 id=”226″ title=”Időpont foglalás”]

Az autómosás női munka, csinálja a ….. anyja!

Az autómosás női munka, csinálja a ….. anyja!

Igen, ez az autómosásnak a 0. vagy inkább a -1. szintje: amikor sosem mosod le a kocsid.

Miért kell egyáltalán kocsit mosni/takarítani?

Hát azért, hogy tiszta autóval menj csajozni, ha nős vagy, akkor pedig azért, hogy eltávolítsd az árulkodó jeleket, hajszálakat, amik lebuktatnak. Az esztétikai szempont a leglátványosabb, de nem az egyetlen ok. Állagmegőrzés céljából legalább olyan fontos a kocsi tisztán tartása, mint hiúsági, igényességi vagy komfortérzet szempontból. Ugyanis a környezetből a festékrétegre került és ott megtapadt anyagok, (vegyi anyagok, vízkő, porszemcsék) károsítják a fényezést, azaz az autót a rozsdától megóvó lakkréteget. Tehát, ha óvni szeretnéd az autódat a korróziótól, akkor tisztítsd rendszeresen.

A tiszta autó nem mellesleg biztonságosabb is, hiszen egy lesikált fényszóró élesebb fényt ad, jobban látszik; és ugye azzal sem mondok újat, hogy a tiszta szélvédőn keresztül a látási viszonyok is sokkal jobbak.

Összefoglalva, azért kell kocsit mosni, hogy ne égj mások előtt, ne egye meg a rozsda és látszódjon a sötétben is. Mindezek mellett, ha Te még szereted is az autódat, akkor bizonyára nem esik nehezedre gondot fordítani rá. Ezen a szinten Te már azt is hajlandó vagy megtenni, hogy elviszed egy kefés mosóba. Kérlek, ne tedd ezt vele, mondom ezt minden autó nevében, mert nem tesz jót a lakkrétegnek. Nem megerősített forrásból ugyan tudom, hogy sok helyen már lecserélték ezeket a kíméletlen keféket, na dehát akkor menj be a mosóba és kérdezd meg a kutast, hogy milyenek a keféi sealed. És a szárításról még nem is esett szó, ezek a gépek, pont a legérzékenyebb részeket (pl. falcok, ajtók alatt) hagyják a vízkő áldozatásul esni.

Ha neked tényleg fontos az autód és tartós eredményre vágysz, akkor elviszed autókozmetikába, ahol professzionális eszközökkel, anyagokkal és módszerekkel, kíméletesen nemcsak tisztítják, ápolják is az autó különböző részeit kívül és belül is. Egy autóban számos anyagféleség lakozik, és ezeket különböző módon kell tisztán tartani, nem mindegy hogy üvegfelületről, műanyagról, bőrről, textilről, gumiról vagy fémről van szó, mindegyiknek más a rákfenéje, ezért sem érdemes otthon nekiesni. Ráadásul a speciális szerekkel felújított hatást lehet elérni, amellett hogy ezek lezárják és védik a felületet a környezeti hatásokkal szemben.

Apropó otthon…. lehet otthon is, mégsem kell, hogy Te magad csináld! Hívj házhoz, vagy oda, ahol éppen vagytok (Te és az autód). Nem kell várakoznod, vagy otthagyni és érte menni, ki sem kell mozdulnod, közben haladhatsz a saját dolgoddal, míg én az enyémmelcool

Autókozmetika az otthonodban….

Autókozmetika az otthonodban….

Alig néhány éve jelent meg érdemben a magyar piacon ez az új kényelmi szolgáltatás, ami az autódnak is jó, de neked még jobb, hiszen nem kell sehová elmenned, várakoznod, amíg megtisztul a kocsid. Amerikában persze volt már korábban is mobil autókozmetika, de ott minden volt, van és lesz is.

mobil-automoso

Szóval, gondolj csak bele, mialatt otthon töltöd a jól megérdemelt láblógatásodat, vagy ne adj isten keményen melózol a munkahelyeden, az autód megtisztul/megújul kívül-belül. Hidd el csodát művel egy műanyagápolás, lámpapolírozás vagy egy alu felni tisztítás is. De meg is lepheted az asszonyt, kitakaríttatod az ő autóját, a jutalom tuti nem marad el és te leszel a szuper man.

De hogyan is működik az autókozmetika háznál?

Végy egy piszkos autót, rendeld házhoz telefonon vagy online (vagy telefonon online) a kedvenc mobil autómosódat, azaz engem, válassz egy autókozmetika csomagot (ajánlom a Diamond csomagot egy jó kis kárpit tisztítással, mert az a legdrágább) és tádám némi pénzért cserébe csili-vili lesz az autód, anélkül, hogy akár 1 méterrel is odébb kellene állnod. Mellesleg nem kerül többe, mintha elvinnéd egy puccos mosóba, ahol húszan dolgoznak rajta egyszerre. Biztos gyorsan megvan, de szerinted olyan nagy műgonddal ügyelnek minden részletre, mint én? Naná hogy…és mind a húszan. Én szeretem az autókat, a tiédet is és úgy is bánok vele, mintha a sajátom volna. Hangzatos, menő és zöld (vagy nem zöld) technológiákat alkalmazok, épp azt, amit megkövetel a haza, az adott helyszín vagy a „páciens”. Akár a semmi közepére is kihívhatsz, mert van nálam áram és víz is, bár nem tudom, mit keresnél a semmi közepén, de ott is simán lehet autókozmetika.

Ahogy nézegettem a konkurenciámat, azt láttam, hogy a legtöbben szombat délben lehúzzák a rolót, na én nem, engem hétvégén is hívhatsz. Ezt nem is értem, hiszen a brit tudósok szerint szombat délután a legalkalmasabb a bolygók állása az autómosásra.

Használd ki a lehetőséget, mert most, amíg nem olyan nagy a várólistám, akár 48 órán belül elvállalom az autód full extrás tisztítását BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN.

Miért engem hívj?

Szimpatikus gyerek vagyok nem?

Autókozmetika háznál

Call Now Button