fbpx
+36-30-139-28-20 hello@mobil-automoso.hu

Alig néhány éve jelent meg érdemben a magyar piacon ez az új kényelmi szolgáltatás, ami az autódnak is jó, de neked még jobb, hiszen nem kell sehová elmenned, várakoznod, amíg megtisztul a kocsid. Amerikában persze volt már korábban is mobil autókozmetika, de ott minden volt, van és lesz is.

mobil-automoso

Szóval, gondolj csak bele, mialatt otthon töltöd a jól megérdemelt láblógatásodat, vagy ne adj isten keményen melózol a munkahelyeden, az autód megtisztul/megújul kívül-belül. Hidd el csodát művel egy műanyagápolás, lámpapolírozás vagy egy alu felni tisztítás is. De meg is lepheted az asszonyt, kitakaríttatod az ő autóját, a jutalom tuti nem marad el és te leszel a szuper man.

De hogyan is működik az autókozmetika háznál?

Végy egy piszkos autót, rendeld házhoz telefonon vagy online (vagy telefonon online) a kedvenc mobil autómosódat, azaz engem, válassz egy autókozmetika csomagot (ajánlom a Diamond csomagot egy jó kis kárpit tisztítással, mert az a legdrágább) és tádám némi pénzért cserébe csili-vili lesz az autód, anélkül, hogy akár 1 méterrel is odébb kellene állnod. Mellesleg nem kerül többe, mintha elvinnéd egy puccos mosóba, ahol húszan dolgoznak rajta egyszerre. Biztos gyorsan megvan, de szerinted olyan nagy műgonddal ügyelnek minden részletre, mint én? Naná hogy…és mind a húszan. Én szeretem az autókat, a tiédet is és úgy is bánok vele, mintha a sajátom volna. Hangzatos, menő és zöld (vagy nem zöld) technológiákat alkalmazok, épp azt, amit megkövetel a haza, az adott helyszín vagy a „páciens”. Akár a semmi közepére is kihívhatsz, mert van nálam áram és víz is, bár nem tudom, mit keresnél a semmi közepén, de ott is simán lehet autókozmetika.

Ahogy nézegettem a konkurenciámat, azt láttam, hogy a legtöbben szombat délben lehúzzák a rolót, na én nem, engem hétvégén is hívhatsz. Ezt nem is értem, hiszen a brit tudósok szerint szombat délután a legalkalmasabb a bolygók állása az autómosásra.

Használd ki a lehetőséget, mert most, amíg nem olyan nagy a várólistám, akár 48 órán belül elvállalom az autód full extrás tisztítását BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN.

Miért engem hívj?

Szimpatikus gyerek vagyok nem?

Autókozmetika háznál
Call Now Button