fbpx
+36-30-139-28-20 hello@mobil-automoso.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Utolsó frissítés: 2020.08.20.

AZ OLDAL HASZNÁLATA

Amennyiben Ön bármely szolgáltatást rendeli meg a Mobil Car Cleaning -től (MCC) Ön aláveti magát az ÁSZF-ben foglaltaknak.

Mint kisméretű cég, igen komolyan vesszük az Ön adatainak kezelését. Csak azokat az adatokat tároljuk, amiket Ön megoszt velünk, ezt harmadik félnek nem adjuk át, ugyanakkor a törvényben előírt kötelezettségeinknek megfelelően számlázáshoz felhasználjuk. Adatkezelési szabályzatunkat itt olvashatja el.

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSÉNEK FELTÉTELEI

Mielőtt a szolgáltatás megkezdődne, a Megrendelőnek minden nagyobb és/vagy személyes tárgyat el kell távolítania az autóból ha ez lehetséges (például nagyobb méretű szemét, pénz, értékek, gyógyszerek, gyerekülések, vásárolt termékek, stb.)ha ez nem lehetséges akkor a Megrendelővel együtt a gépjármű mellett ezeket áttekintjük! A Megrendelő tudomásul veszi hogy a bent maradt tárgyak, használati cikkek, stb, kihathat a szolgáltatás minőségére!

Mobil Car Cleaning semmiféle felelősséget nem vállal a Megrendelő személyes tárgyaiban a szolgáltatás időtartama alatt bekövetkezett károkért.

A Mobil Car Cleaning minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy  a helyszínen legyen a megbeszélt időpontra, ez előre nem látható okok miatt változhat. Az esetleges változásokról Önt időben értesítjük.

Fenntatjuk a jogot, hogy változtassunk a kiérkezés időpontján, ha ezt előre nem látható körülmény indokolja. (például időjárási viszonyok, hirtelen meghibásodások a felszerelésben, stb.)

Mivel minden jármű szolgálhat előre nem látható váratlan eseményekkel, ezért fenntartjuk a jogot az egyes kiérkezések körüli 30perces időablak fenntartására.

FELELŐSSÉG

Mobil Car Cleaning, nem felelős semmilyen, a Megrendelő járművében, felhajtójában, pázsitjában keletkezett, a Szolgáltatás során történt olaj, zsír, fékpor, vegyszer, mechanikai behatás, stb. okozta sérülésért.

A Mobil Car Cleaning által használt összes tisztító- és egyéb vegyszer természet- és környezetbarát.

A szennyeződés könnyedén elfedi a járművön már meglévő karcolásokat, fényezési sérüléseket, ütődéseket, stb. Munkatársaink az előzetes felmérés során igyekeznek ezekre felhívni a Megrendelő figyelmét, a Mobil Car Cleaning nem tehető felelőssé ezen hibákért és sérülésekért és nem kötelezhető ezek kijavítására

Mobil Car Cleaning fenntartja magának azt a kizárólagos jogot, hogy elbírálja mindazon felületi sérülésekkel (karc, ütődés, stb.) kapcsolatos észrevételek jogosságát, amelyeket a Megrendelő a Mobil Car Cleaning szolgáltatása végrehajtása következményének tulajdonít. Itt szintén felhívjuk a figyelmet a szennyeződés takaró, elfedő hatására.

SZOLGÁLTATÁSI GARANCIA

Ha ténylegesen és megcáfolhatatlanul bebizonyosodik, hogy a Mobil Car Cleaning munkatársa nem tett eleget a megrendelt szolgáltatáselemeknek, vagy gyenge minőségben hajtotta azokat végre, akkor azon lépéseket a Mobil Car Cleaning saját költségén elvégzi.

Minden észrevételnek a szolgáltatás befejeztétől számított 24órán belül kell beérkeznie telefonon vagy hello@mobil-automoso.hu  email-címre, mely észrevételeket fényképekkel alá kell támasztani.

LEMONDÁSI TUDNIVALÓK

Miután a szóbeli vagy írásbeli rendelés megtörtént, és a Megrendelő elfogadta az árajánlatot, a következő feltételekkel mondhatja le telefonon vagy emailben:

Lemondási díjak:

24 órával a megbeszélt időpont előtt nem számítunk fel díjat

12 órával a megbeszélt időpont előtt az elfogadott ajánlat 10%-át számlázzuk ki

6 órával a megbeszélt időpont előtt az elfogadott ajánlat 20%-át számlázzuk ki

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Árainkat a kért szolgáltatások, a jármű típusa és állapota alapján határozzuk meg. Honlapunkon minimumárakat tüntetünk fel. Telefonon és emailben külön elküldött árajánlatunk alap árnak tekinthető és a helyszínen, a jármű szemrevételezésekor pontosításra kerülhet.

Mobil Car Cleaning fenntartja magának a jogot, hogy a helyszínen a választott csomag ártól eltérő árat állapítson meg.

Extrém szennyeződések esetén 10-30% felárat számolunk fel.

Minden fizetés egyben, a szolgáltatás elvégzése és elfogadása után haladéktalanul kell, hogy megtörténjen.

A számlákat a szamlazz.hu felhős számlakezelő szolgáltató kezeli és küldi el a Megrendelőnek elektronikus formában. Amennyiben papír alapú számlát szeretne, úgy azt három naptári napon belül postázzuk a Megrendelő által megadott címre.

Mobil Car Cleaning munkatársai Eurót elfogadnak, azonban a visszajárót Forintban tudják adni, az aktuális napi banki középárfolyamon.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket figyelmével!

Mobil Car Cleaning folyamatosan fejleszti eszköztárát, munkatársai tudását, hogy a legteljesebb szolgáltatást nyújthassa Önnek. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy elolvasta az ÁSZF-et. Reméljük, ezen pontokat elfogadhatónak és informatívnak találja és megfontolja, hogy minket válasszon. Ha bármi kérdése lenne, állunk szíves rendelkezésére a +36-30-715-93-77 telefonszámon és a Helo@mobil-automoso.hu emailcímen

Kérjük, a szolgáltatás megkezdése előtt minden mozdítható személyes tárgyát távolítsa el autójából.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás, jellegéből kifolyólag erősen időjárás-függő. Amennyiben az időjárás lehetetlenné teszi a szolgáltatás teljesítését, úgy az időpont áthelyezésre kerül.

Munkatársainknak helyszínen nincs szükségük 230V-os hálózati áramforrásra, de szívesen vesszük ennek használatának lehetőséget.

Túlzott napsütésben a gépjármű karosszériája kritikus hőmérsékletű lesz, így ha a Megrendelőnek a szolgáltatás megkezdése előtt lehetősége van árnyékos helyen parkolni úgy megkérnénk hogy tegye ezt meg a biztonságos munkavégzés érdekében . Utóbbi nem feltétele a szolgáltatás elvégzésének, a Mobil Car Cleaning – nek van erre megfelelő árnyékolója, de jelentősen megkönnyíti munkánkat.

Vizzel való mosás esetén, nincs szükségünk vízellatasra de ennek lehetőségét is szívesen vesszük. Köszönjük!

Call Now Button