fbpx
+36-30-139-28-20 hello@mobil-automoso.hu

Egyik évszakban sem csak esztétikai célú az autómosás, hanem a karosszéria védelmére is szolgál, ami a téli időszakban kiemelten fontos és szükséges! Az utakra szórt só, illetve a talajról felhordott sár állandó nedvességet vonz maga után és eközben, egyre több szennyeződés rakódik a karosszéria látható, – és ami a még nagyobb baj -, nem látható részeire is. Kívülről is sokszor megfigyelhető, hogy a vaskosan szennyeződéssel borított lemezek csak lassan száradnak meg, a kerékjáratok pedig télen szinte sosem száradnak ki, ráadásul nem csak a nedvesség, az útról felcsapódott só is jelentősen hozzájárul a korrózióhoz.

Az autót le kell mosni  mielőtt beállsz a garázsba, ugyanis a híg, sós, latyakos kosszal borított  autó a melegben, pláne zárt, párás légtérben, a hideghez mérten exponenciálisan gyorsabban korrodál.  Ha nincs garázs, akkor is vannak veszélyei a vízzel való mosásnak. -4 c fok  alatt már ugyancsak árthatsz vele a karosszériának. A jegesedés össze – vissza karcolja a fényzést , nem beszélve az ajtók és zárak befagyásáról.

mobil-autómosó-télen-

De akkor mi a megoldás?

Egyik módszer, hogy elmész egy mosóba leragasztod a kulcslyuk nyilásokat, szilikonozod a kédereket, a mosóban lecsapatod az út havát és gyorsan leállsz egy mélygarázsba. Bevásárlás alatt pont elég ideje lesz az autódnak kiszáradni. Másik módszer, hogy a Mobil Car Cleaning házhoz megy és biztonságosan, karcmentesen megoldja helyetted ezt a problémátcool

Miért jó ez neked?

  • Nem kell fagyoskodnod az autód mellett, nem leszel koszos, sáros, ráadásként a belső tisztítást is megoldjuk a helyszínen. (Működési terület Pest megye)
  • Időt nyersz vele, mert mindeközben intézheted a saját ügyeidet vagy csak pihensz a jó meleg lakásban és amikor újra útra kelsz a tiszta autó komfort érzete jóleső érzés lesz.
ÁRKALKULÁTOR - Itt kiszámíthatod mibe fájna

[nd_cost_calculator id=”1058″]

IDŐPONT FOGLALÁS - máris lefoglalhatod a neked tetsző időpontot és helyszínt

[contact-form-7 id=”226″ title=”Időpont foglalás”]

Call Now Button