fbpx
+36-30-139-28-20 hello@mobil-automoso.hu

Hölgyeknek

MOBIL CAR CLEANING FOR WOMEN

 Mobil autókozmetika és mosó a Te kényelmedre szabva

 

Időpontot kérek

Mobil autómosó és autókozmetika nőknek

Kedves Hölgyem!

Neked nőként sokkal nagyobb igényed van a tisztaságra, mint egy átlagos pasinak, legyen az akár lakás vagy autótakarítás. Gyönyörűen meg is tudnád csinálni magadnak az autó külső-belső tisztítását, mert a takarításban is sokkal ügyesebb vagy és van szépérzéked!

De miért Te?

Van neked bőven elég dolgod a háztartással, a gyerekkel, a férjeddel, a munkáddal, a kutyával, a kerttel, a családi logisztikával. Le a kalappal, hogy mindezt képes vagy menedzselni egyszerre.

Érthető, ha az autómosás már nem az első.

Mivel minden tiszteletem a tiéd, ebben szeretnék neked segíteni, hogy ezt a részt átvállalom.

  • Persze megvárhatod a férjedet is, hogy csinálja meg ő, de te egy kreatív nő vagy, aki feltalálja magát minden helyzetben és senkire sem kell várnia.
  • Elviheted egy autómata mosóba, de köztudott, hogy azok a robusztus gépek nem valami kímélőek.
  • Kézi mosóba pedig el kell vinned, ott kell hagynod, majd érte menni.

Most képzeld el milyen most a kocsid, tegnap esett az eső, mára rászáradt az összes felvert sár, belül kicsit szemetes, elkélne egy műszerfal ápolás, a szőnyegekről ne is beszéljünk. Mennyi ideig tartana rendbe tenni? Ha nagyon igyekszel, akkor talán fél óra alatt vállalható állapotba tudod hozni, ha alapos vagy, akkor legalább 2 óra.

Mit tudnál csinálni ezalatt a 2 óra alatt?

Megfőzöd az ebédet? Bevásárolsz? Dolgozol? Vagy végre magadra is szánsz egy kis időt és elmész fodrászhoz, vagy veszel egy kellemes kis fürdőt egy jó könyvvel?

Bármelyiket választhatod, a lényeg, hogy mire végzel, az autód is patyolat tiszta lesz, mintha klónoznád magadsmile

Hogy működik az „autómosás háznál”?

Semmi bonyolult, csak kihívsz arra a címre, ahol az autód parkol 2-3 órát, kívül-belül rendbe teszem neked, anélkül, hogy akár egy méterrel odébb kellene állnod. Teszem mindezt profi tisztítószerekkel, amelyek autóápolásra lettek kitalálva, és az autók olyan mértékű szeretetével, ami azt vetíti elő, hogy a tiéddel is úgy bánok majd, mintha a sajátom volna.

Mit kell biztosítanod?

Valójában semmit, csak hozzáférést az autódhoz (hogy körbe tudjam járni), áram és víz sem szükséges feltétlenül, vízmentes, nanotechnológiás autómosással is tudok dolgozni, és van nálam áramtermelő aggregátor.

Mikor és hol veheted igénybe?

Reggel 8 és este 8 között kihívhatsz, hétvégén is dolgozom! 48 órán belül ki tudok menni, Budapest területén kiszállási díj felszámolása nélkül, Budapesten kívül, de Pest megyén belül minimális üzemanyagköltséget számolok, de ennek az összegéről előre tájékoztatlak. Azért nem írok kilométer díjat, mert mivel a szolgáltatás mobil, így nem tudni honnan érkezem hozzád, lehet, hogy éppen a szomszédból és akkor sincs kiszállási díj.

Szükségem van rá! Mi a teendő?

Foglalhatsz időpontot online, ehhez ki kell töltened egy űrlapot az adataiddal és választanod egy csomagot.

 

A csomagokról: a legkisebb csomag a Külső mosás, ami csak az autó külsejét érinti, a legnagyobb pedig a Prémium autókozmetika csomag, ami már minden részletre kiterjedő külső-belső autótisztítást és autóápolást jelent, a kettő között pedig van még egy Silver, egy Gold és egy Diamond mobil autómosás csomag. Az csomagok tartalmát és árát pontosan megtalálod az Árak menüben.

Kérhetsz az autómosás csomagok mellé olyan extrákat, mint pl az autó kárpittisztítás, folteltávolítás vagy az állatszőr mentesítés és még sok egyéb, ezeket mind kiválaszthatod az online űrlapon.

Ha nem akarsz a kitöltéssel vesződni, esetleg nem tudod, melyiket válaszd, akkor hívj telefonon és segítek.

Várom a hívásodat!

Call Now Button